چگونه اثرات زخم ها از بین می رود؟
در این مقاله می خواهیم به علل و درمان جای بخیه در اصفهان و دیگر شهرها و روش های درمانی که در این بین وجود دارد بیشتر بپردازیم، پس با ما همراه باشید.
کرایوتراپی :
کرایوتراپی، استفاده از نیتروژن مایع برای خنک کردن بافتهای بدن برای رسیدن دما به زیر صفر است. از این تکنیک برای درمان و مدیریت اسکارهای کلوئیدی استفاده میشود. این نوع درمان با تاثیرگذاری بر بافتهای اسکار، در وضعیت ظاهری اسکارها بهبود ایجاد میکند.
برخی مطالعات، کاهش 51 درصدی حجم اسکارها با استفاده از این روش را گزارش کردهاند، اما برخی مطالعات نشان میدهد که وقتی کرایوتراپی با شیوههای درمانی دیگر همراه باشد، برای مثال ترکیب با تزریق کورتیکواستروئیدها، میتوانند اثربخشی بیشتری داشته باشد.
میکرونیدلینگ:
میکرونیدلینگ، یک روش ضعیف برای از بین بردن آکنه و جای جوش است. همانطور که از نام آن پیداست، در میکرونیدلینگ از سوزنهای ریز استفاده میشود که روی پوست شما سوراخ ایجاد میکند. در طی این فرآیند، پوست برای ترمیم جای زخمهای کوچک سوزنها، کلاژن بیشتری تولید میکند. کلاژن جدید به صاف کردن ظاهر پوست شما کمک میکند تا خطوط ریز، چین و چروک و جای زخمها پر شود.
مزوتراپی:
مزوتراپی در واقع روشیست که با تزریق همراه است و لایهی اپیدرم یا روپوست را هدف قرار میدهد. این روش کاربردهای زیادی دارد که یکی از آنها درمان انواع اسکار و استریا است. برای اینکه مزوتراپی تاثیر بهتر و بیشتری داشته باشد باید با روشهای لیزر، میکرودرم، میکرونیدلینگ و … ترکیب شود. اما اگر از تزریق میترسید و این روش برای شما نگرانکننده است، ما درمان اسکار با لیزر را به شما پیشنهاد میکنیم.
از بین بردن جای زخم با لیزر:
معمولا از دو نوع لیزر درمانی فرسایشی و غیر فرسایشی برای اسکار صورت استفاده میشود. بسته به دلایل ایجادکننده اسکار، از لیزرهای متفاوتی برای درمان آنها استفاده میشود. لیزر ممکن است برای نرم کردن اسکار ، برطرف کردن رنگ غیرعادی اسکار یا مسطح کردن سطح اسکار استفاده شود. برای بهبود ظاهر اسکار صورت و بدن، در مدرن لیزر از دستگاه Fotona که دستگاهی مدرن برای تجدید و ترمیم دقیق پوست است استفاده میشود. در طی این روش، پرتوی لیزر Er:YAG توسط لایههای بیرونی پوست جذب میشود تا بافت زخم شده را تبخیر کند و کلاژن جدید تولید کند و میانپوست را تحریک کند که نتیجه آن لطافت و زیبایی پوست است.
فراموش نکنید جای برخی اسکارها به طور کامل از بین نمیرود. عوامل متعددی در میزان درمان اسکار تاثیرگذار هستند و برخی اسکارها حتی تا یک سال بعد از درمان هم باقی میمانند؛ اما نکته مهم، توجه کافی به آنها و انجام درمانهای لازم برای آنهاست تا به بیماریهای خطرناک تبدیل نشوند.
- ۰۰/۰۸/۲۲